Copyright

De inhoud van deze site is beschermd. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Klompenfabriek Nijhuis BV is het niet toegestaan iets uit deze website over te nemen.

Aansprakelijkheid

Ondanks de zorgvuldigheid die wordt besteed aan woodentulips.com, de daarin opgenomen producten en prijzen, kan Klompenfabriek Nijhuis niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de inhoud. Klompenfabriek Nijhuis stelt zich niet aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik, onbereikbaarheid of eventuele storingen van of binnen deze webshop.

Verwijzingen en hyperlinks

Eventuele verwijzingen naar of links met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Woodentulips.com geeft dan ook geen garantie voor de toegankelijkheid en de inhoud van deze betreffende link en is niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan.

Verzendkosten voor buitenland

Zendingen buiten Nederland worden, afhankelijk van de grootte, berekend naar gewicht en locatie.
Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie op telefoonnummer: 0544-356060 of sales@woodenshoes.com

Reseller worden?

Nijhuis Klompen ontwikkelt en vervaardigt draagklompen, klompsouvenirs, klomppantoffels en houten tulpenartikelen. Deze artikelen worden vanuit onze fabriek in Beltrum geleverd aan vele winkeliers in binnen- en buitenland. Wil je ook reseller worden? Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling. T +31 (0)544-35 60 60 of via mail: sales@woodenshoes.com. Ons verkoopteam staat je graag te woord Om alvast een indruk te geven van ons uitgebreide assortiment kun je hieronder door onze online catalogus te inzien. Voor een fysiek exemplaar kunt u contact opnemen met ons verkoopteam.

Retourzending

Ondanks dat we uw bestelling met de grootst mogelijke zorvuldigheid samenstellen, kan het voorkomen dat een zending beschadigd bij u aankomt. Is dat het geval dan verzoeken wij u binnen 10 dagen na ontvangst contact met ons op te nemen. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, zullen wij de desbetreffende producten tegen retournering daarvan vervangen door nieuwe producten danwel de factuurwaarde aan u retourneren. Retourzendingen zullen altijd compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking aan ons moeten worden teruggestuurd. Wanneer u binnen tien dagen na ontvangst van de artikelen gebruik wilt maken van uw retourrecht, wordt de koopovereenkomst nietig en wordt uw betaling na de terug-ontvangst van de geleverde artikelen binnen 30 dagen aan u terugbetaald.

Levertijd

Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen, wordt deze met de grootste zorg in behandeling genomen. Verzending van uw bestelling vindt plaats na ontvangst van de betaling. Onze artikelen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar en worden binnen 48 uur naar u verzonden.

Privacy verklaring

1. Klompenfabriek Nijhuis B.V. is ervan overtuigd dat de bescherming van de privacy op het internet cruciaal is voor het vertrouwen van de internetgebruiker en voor het succes van internet als een dienstverlenend en commercieel medium. Daarom respecteren en beschermen wij uw privacy.
2. Klompenfabriek Nijhuis B.V. zal de gegevens over haar bezoekers en/of klanten behandelen conform de Wet van 08/12/92 tot Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer. Alle persoonlijke informatie die u aan Klompenfabriek Nijhuis B.V doorgeeft zal enkel gebruikt worden voor intern gebruik om uw vragen en/of bestellingen op een efficiënte manier te verwerken en voor onze eigen promoties. U heeft het recht tot inzage van deze gegevens en kan in voorkomend geval de rechtzetting ervan vragen.
3. Klompenfabriek Nijhuis B.V zal nooit persoonlijke of individueel te identificeren gegevens over haar bezoekers en/of klanten aan derden doorgeven zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn hier te lezen.